• Güncelleme: 19:16:01 - 27 Aralık 2021
  • Yayınlama: 02:55:26 - 4 Nisan 2020

CHP’ye ve onun kurucusu Atatürk’e hakaretler yağdıran, PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ’ın danışmanı Hüseyin Aslan, CHP’ye yönelik iğrenç tweetinin Şifre Haber’de yayınlanmasından kısa bir süre sonra, başta CHP Milletvekili Teoman Sancar ve CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu olmak üzere, sosyal medyada çığ gibi büyen tepkiler üzerine, önce bütün tweetlerini sildi, ardından da @huseyinaslan32 mahreçli hesabını tamamen kapattı.

kapalı
DEFOL ORADAN EDEPSİZ… 8

HAKARETLER YAĞDIRMIŞTI…

PAÜ Rektörü Bağ’ın Danışmanı Hüseyin Aslan, kendi twitter hesabından yaptığı iğrenç bir paylaşımla, 96 yıllık bir geçmişe sahip olan, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından siyasi hayata kazandırılan Cumhuriyet Halk Partisi’ne, ağza alınmayacak bir iğrençlikle, adeta hakaretler yağdırmıştı.

hüseyin aslan e1585927340783
PAÜ REKTÖRÜ BAĞ’IN DANIŞMANI HÜSEYİN ASLAN

NE DEMİŞTİ?

CHP’yi ve ona inananları, hatta koyduğu 100 yıllık sürece bakıldığında da, bu partinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü de ayırmadan saldırma densizliği gösteren, CHP’yi zındıka komitesi, deccal, Türk’e dilini ve dinini unutturmak isteyen, İngiliz maşası, darbeci, pis iş ve pisliklerin arkasındaki alçak şebeke tanımlamalarıyla adeta hakaret yağmuruna tutan Pamukkale Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın Danışmanı Hüseyin Aslan’a yönelik tepkiler çığ gibi büyüdü.

İŞTE O İĞRENÇ TWEET…

Meczup Danışman Hüseyin Aslan’ın, #VirüstenBeterChp hashtag ile yayınladığı tweetinde, CHP’ye, aşağıdaki cümlelerle, iğrenç hakaretlerde bulunmuştu:

H ASLAN CHP
DEFOL ORADAN EDEPSİZ… 9

“100 yıldır devam eden bir illet bu zihniyet..! Zındıka komitesi,deccal ve süfyanın siyasi kurumu,TÜRK e dinini,dilini,mukaddesatını unutturmaya memur ingiliz maşası, terör ve kaos sevici,darbetör,nerde bir pis iş ve pislik biri var arkasında bu alçak şebeke… #VirüstenBeterChp”

DEFOL ORADAN EDEPSİZ!

PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ’ın Danışmanı Hüseyin Aslan’ın, iğrenç twitter paylaşımına ilk ve  sert tepkiyi, CHP Milletvekili Teoman Sancar gösterdi.

sancar
DEFOL ORADAN EDEPSİZ… 10

Danışman Aslan’ı edepsiz ve adapsız olarak nitelendiren Sancar, sosyal medya paylaşımında Şifre Haber’in linkini paylaşarak “Be edepsiz be adapsız. Sen kimsin, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e dil uzatacak. Kendine gel acilen; insanlığına dön, özür dile meczup… Ha şu PAÜ Danışmanlığın varmış ya, yazık o koca ilim ve fen yuvasında senin gibi örümcek kafalı, yobaz kafaya danışanlara da çooook yazık. Defol ordan edepsiz…” şeklinde tepki gösterdi.

BU TERBİYESİZİ DANIŞMAN YAPANLAR…

Danışman Hüseyin Aslan’ın iğrenç tweeti, Şifre Haber’de yayınlanır yayınlanmaz, gece geç saatlerde bile olsa Şifre Haber’in haber linkini paylaşan CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’da, sosyal medya hesaplarından sert tepki gösterdi.

avuşoğlu
DEFOL ORADAN EDEPSİZ… 11

Çavuşoğlu paylaşımında, PAÜ Rektörü ve yöneticilerine seslenerek şöyle dedi:

“Paü rektör danışmanı olduğu iddia edilen ahlak ve edep yoksunu HÜSEYIN ASLAN isimli müptezeli, her şeyini borçlu olduğu cumhuriyet ve onun kurucu partisi CHP’ye laf eden bu terbiyesizi, bilimin yuvası Pamukkale Üniversitesi danışmanı yapanlar gereğini derhal yapmalıdır. Gerekli basın açıklaması ve suç duyurusu pazartesi yapılacaktır.”

KARACA: GEREKEN YAPILACAKTIR…

gulizaebicerkaracabasintoplantisi20181205 1946 5 1078x570
DEFOL ORADAN EDEPSİZ… 12

Diğer taraftan CHP Denizli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca da, Şifre Haber’in, konuyla ilgili haberini okuduktan sonra, parti avukatlarının görevlendirildiğini belirtti ve “Konuyla ilgili yarın sabah gereken yapılacak ve tepkimizi yansıtacak basın açıklaması kamuoyu ile paylaşılacaktır”dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...